RIDE Finland on juuri se kumppani, joka tekee toiveistasi totta olitpa sitten huipulle tähtäävä urheilija tai kun toiveenasi on huipputapahtuma.

RIDE Finland on urheilumarkkinointiin ja -managerointiin keskittynyt yritys, mikä toteuttaa erilaisia urheilutapahtumia ja auttaa urheilijoita eteenpäin urallaan kohti huippua. Olemme erikoistuneet urheilumanageroinnissa  yksilöurheilijoihin ja tällä hetkellä toimimme mm. seuraavien lajien parissa:  alppi- ja freestylehiihto, lumilautailu, yleisurheilu, jääkiekko ja ratamoottoripyöräily. Autamme urheilijoita tehostamaan yhteistyökumppanien hankintaa ja toimimaan suunnitelmallisesti oman uransa eteenpäin viemisessä.

Tapahtumarkkinoinnissa olemme erikoistuneet toteuttamaan erilaisia urheilullisia yritysasiakastapahtumia, joissa kantavana ajatuksena on asiakkaiden kaupallisten tavoitteiden täyttyminen, ja tuottamaan urheilullisia yleisötapahtumia sekä urheilukilpailuja, joita kilpailijat arvostavat ja joissa yleisö viihtyy.

RIDE Finlandin urheilumanagerit ovat Suomen Urheilumanagerit ry:n jäseniä ja noudatamme toiminnassame yhdistyksen eettisiä ohjeita. Yritys on perustettu vuonna 2003 kolmen kaveruksen harrastuspohjalta ja vuodesta 2006 lähtien ydintoimintamme on ollut urheilumarkkinointi-, -tapahtumat ja –managerointi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat apuamme urheilu-urasi eteenpäin viemisessä tai onnistuneen tapahtuman järjestämisessä.